pondělí 5. ledna 2009

"Sebranka stále dokáže bavit nekonvenčním způsobem i bez alkoholu." Verča. "Není tak důležité, co na Silvestru piješ, ale s kým to piješ..." Poštolka

Trhli jsme se a ať si říká kdo chce co chce, udělali jsme dobře. Nevím jak to vidí třeba holky nebo binduch, kteří se trhli taky, ale já bych už neměnil. Alkohol byl záminka nejet a důvod, proč si myslím o jistých lidech, že je nemám rád.
Už je to léta co se to řeší, nikdy se to nevyřešilo a přesto se letos došlo ke správnému řešení. Sice to bylo jako dřít si zadek drátěnkou, ale pomohlo to. Oni jsou spokojeni, my jsme spokojeni a všichni jsou spokojeni. Sice si Verča na závěr vykřikne takovou ptákovinu, ale s tím se nedá nic dělat. Někteří lidé si tu svoji pravdu budou držet pořád. Ale je to dobře. Kdyby tomu tak nebylo, tak bychom neměli přece tu záminku jet někam jinam a být v klidu. V klidu si pít, bavit se a nemuset trpět něčí přítomnost, pohledy a kecy. Večo díky, že jsi uvrhla silvestrovský alkohol do ilegality!!! Z celého srdce toho nelituji. A pokud se příští rok naše řady nerozšíří o další přeběhlíky, tak nevadí. Pokud se baví jinde, tak jim to přeji. Někteří to nedokáží. A Stále tu naštěstí budou akce jako Tekutý kapr a Silvestrovská After party.

Žádné komentáře: