středa 2. března 2011

po horách

Už na to kašlu. Vrátil jsem se po týdnu z dovolené a původní plán, že si poslechnu to co bude na Pohodě sem musel zrušit. Přibilo tam dalších moře kapel a kdo to má pořád stahovat a poslouchat? Už si ani nepamatuju, co tam bude a dali to vědět dřív. Teď mě ale potěšilo, že tam budou WWW! Možná ještě Jessie Evans si seženu, ta vypadá hodně dobře. The Death set prý vydali nový album, tak to si taky ještě poslechnu. ... slyšel jsem včera z konce lineupu nějaký slováky a určitě to chce slyšet Nourish my fame, Dirty disco rockers a The Cellmates - rockabilly bude určitě příjemné zpestření .... aj jaj jaj. Ten první track od Death set sem už slyšel. To bude moc velkej úlet. Na ten se těším.

Hele jako to si fakt myslíte, že je to lehčí s prknem, jo? Tak to sem fakt možná jenom taková gramla. Teď v Černé hoře sem se to zase půl dne učil znova. Jako nebyl to krásný menčestr jak v itálii, ale tak velkej rozdíl to snad být nemůže, ne? Takže to hlasování smažu a budu si myslet svoje raději. Beztak hlasovali samý lyžaři, kteří to taky neumí a tak říkaj, že je prkno jednodušší :)

Pěkně podle plánu. Vrátím se z hor a může být jaro. S jarem přichází frsb, takže dneska pěkně v 16 na kraváku. Trochu to rozpohybovat. Tenisovej loket říká, že ho už nebaví bolet jen tak. Uvidíme co kotník a ramenu bude stačit trošku, aby se znova ozval. Je trapas, když všechno bolí bezdůvodně. ... a má se rozjet brněnská amatérská frsb liga, tak uvidíme co z toho vyleze. Ale co jsem viděl okolo sebe, tak tolik natěšenejch lidí jsem už dlouho neviděl.

Hodím vám tady na kraj Ondrovi fotky z Černé hory. Chlubit se cizíma fotkama je dost příjemný. Není to bohužel takovej kýč jak z Rumunska, ale počasí se nedá poručit. Nejsou tak hrozný, jak se Ondra celou dobu tvářil. Občas je přes tu mlhu i vidět.

no a Jessie Evans na konec.

Žádné komentáře: