úterý 29. března 2011

Sons of perdition

Možná trochu nemístné poslouchat v nemocnici kapelu, která má v popisu stylu napsaný "cemetery western". Ale je to docela na místě. Dneska je tu dost mrtvo, tak proč neposlouchat death country. Mají dost vtipný tagy na last fm. Gothic americana? ... beztak si je dal Tarantino někdy do filmu. ... ale tenhle styl se mě dost líbí. Tarantella mě bude hrát na pohřbu, žádný Hospodin je můj pastýř, jedině, že by to zpívala Šafránková! ... koukám, že to má docela vliv.



A od včerejška nemůžu říkat, že se mě nelíbí ska. Už můžu jenom říkat, že záleží na tom kdo ho hraje. Protože na Pohodě budou Tokyo ska paradise orchestra. Je dost divný vidět japonce, jak hraje skáčko. Vidět ale deset (nebo kolik jich je) japonců jak hrajou skáčko už je něco jinýho. Navíc jaký. Stačí přidat perkuse , jazzovej klavír a japonštinu a hned to má onačejší grády! Jen se to teda blbě hledá na youtube. Podle japonskýho amazonu se například druhej song jmenuje "流星とバラード(作詞:谷中敦/作曲:川上つよし/Vocal:奥田民生)" a winamp to raději nemůže najít a originální název souboru je "—¬Ż‚Ćƒoƒ‰[ƒh". Ne. Hledá se to dobře. Nový album se jmenuje World ska symphony.



Říká se, že Češi jsou děsně tlustí. Říká se, že budou tlustí ještě víc? Důchodová reforma možná nebude potřeba, protože se půlka Čechů důchodu nedožije. Proč by měli jíst zdravě, když si můžou za kilo koupit kilo žeber, tatarák a plnou prdel topinek na slevomatě? Jak k tomu ty krávy a prasata přijdou? Aspoň že je ta svíčková falešná a dostanou k tomu víno. Víno je zdravý a namlet tam můžou cokoliv, když to nebude svíčková. ... koukám ale, že mají ve Sklípečku Maestro! Měl jsem zato, že to už netočí. Ale k Maestru jedině tatarák ve Whisky baru! Měl bych sakra vymyslet nějakou příležitost.

Žádné komentáře: