čtvrtek 3. února 2011

Sázka?

To hlasování vlevo tady není jen tak proniczanic. Včera sme seděli s Ondrou a Dodo u Tukana a neměli nic lepšího na práci než se dohadovat, cože to je jednodušší. Já jezdící na prkně si myslím, že na lyžích se naučit jezdit je otázka hodiny. Dodo si myslí, že prkno je brnkačka a lyže jsou mor. A Ondra se jenom chtěl vsadit Takže se uvidíme za 14 dnů na některé ze sjezdovek na Vysočině. Já se budu dřít na lyžích a Ondra na prkně. Určitě se přidejte. Bude to někdy v týdnu a bude to určitě dost vtipný. A taky se tu můžete vsázet. Aspoň to bude mít pořádný grády.

2 komentáře:

GB řekl(a)...

Tak to je dost otazka, do jake urovne se ucis. Na lyzich se naucit poradne je podle me tezsi, zase ty zacatky na prkne nejsou zadna sranda a mnohem vic to boli, protoze se nemas o co oprit a vzdycky si docela slusne nameles.

eliška řekl(a)...

Taťka jezdil na lyžích zamlada závodně, a učil se jezdit několik let. Ve 40 stoupl na prkno uměl to za týden dost slušně na to, aby sjel cokoli a vypadalo to dobře. Taky jsme o tom diskutovali, když jsem učila v Harrachově a všichni se shodli, že než sjedeš slušně sjezdovku na lyžích, tak to trvá dýl. Ovšem v dnešní době karvových lyží je to o dost jednodušší, ovšem pouze pokud seš na upravené sjezdovce, stačí pár cenťáků prašanu nebo ledovka a ten, co jezdí dva roky a vypadá kůl, je na začátku (lyže to za něj neudělají). Tím vším chcu říct, že naučit se slušně na prkně je jednodušší než se naučit slušně na lyžích.