neděle 31. srpna 2008

Z Desertu

Dnesni vecer mel byt krasne krasny. Meli jsme jet s Betkou v poklidku ze Zukalovic chalup, kdy jsme na prudce pohodovem vinkendu, k nam domu, otebrit si sicilske vino, pustit si neco pekneho a zalezt si do teple koupele. Nacez sem se mel zabalit na vylet do italie, podivat se na Pomadu a pote si v teple perin povidat az do brzkeho rana. Mozna bych se trosku vyspal a vypravil se smer autobus.
Dnesni vecer je ponekud divoky. Ve vlaku, cestou ze Zukalovic chalup, kdy jsme na prudce pohodovem vinkendu, jsem zjistil, ze nemam dokladovku. Obcanka, pojisteni, letenka, rano jedu pryc. Zapomel jsem ji u martina v batohu. Komplikace. Takze jsem se vratil na nadrazi, sedl na vlak, vratil se do blanska, sel do Stare fabriky, zdesil se dana, dal si pivko, pozval tisku na tequilu, dal si absintha s danem a po dvou hodinach sem zpet v brne. Nicmene dostat se brnenskejo hlavniho nadrazi bez mapy? Nemozne.
Sedim v desertu a nebyl jsem tu dsnad pul roku. yzivam si to. Piju zelenej caj, je pul jedne, nejsem sbalenej, za tri minuty me jede rozjwzd a nejsem sbalenej. Caj je hrozne horkej a dobrej. Spalil em si jazyk. Jeste ze ho nebudu potrebovat...stojim v rozjezdu a drnca to.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Kote, a tohle ma byt jako co?:) Ach, uz vim, to je jakub po absinthu, tequile a pro jistotu jeste zelenym caji... Roztomile.

J.R. řekl(a)...

ja to psal hrozne rychle na PDAcku a doma sem to slepe prekopiroval do PC. Takze jso utam sem tam nejaky preklepy nebo se tam opakujou slova :-D

Anonymní řekl(a)...

stejne je to vtipny, jak si pisem ty svoje blogy jen tak pro sebe. (: